• 06-47424048
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begeleiding is essentieel...

Bij individuele coaching staat bewustwording centraal

Bij het coachen van een individu staat bewustwording centraal. Bewustwording van eigen denken en handelen om zo de persoon zelf in te laten zien hoe zijn of haar situatie is. Samen gaan we zoeken naar reële mogelijkheden om met de coachingsvraag aan de slag te gaan. De persoon zelf zal het proces van verandering moeten realiseren. Aan de hand van een aantal intensieve coachsessies, in een relatief korte periode, kunnen veel positieve resultaten behaald worden.

  • Vrijblijvende intake bij C&C
  • Aantal coachingsessies
  • Afsluitende sessie en evaluatie
  • Indien gewenst een afspraak voor de toekomst

Bedrijfsleven:

De vraag uit het bedrijfsleven naar individuele coaching neemt steeds meer toe. Mensen die in hun werkomgeving vastlopen op verschillende onderdelen zetten vaak deze vorm van coaching in. Naar aanleiding van de coachvraag wordt er samen met de coachee en/of werkgever een traject gestart. Het doel van dit traject is om zo snel mogelijk weer te functioneren naar de wens en mogelijkheden van de coachee.

Preventief coachen:

Sommige bedrijven kiezen ervoor om medewerkers of afdelingen binnen organisaties preventief te coachen. Dit houdt in dat er geen specifieke coachvraag is maar zorgt ervoor dat medewerkers met de coach 2 keer per jaar contact heeft. Deze coachingsgesprekken zijn ook gericht op het weer bewust worden van handelen en gedrag van de coachee. Zo blijven de medewerkers scherp en kritisch en mocht er een coachingsvraag ontstaan dan is de relatie met coach al aanwezig. Zodoende kan er adequaat gehandeld worden indien nodig.


Individuele Coaching CenCcoaching

C&C op Social Media

CenCcoaching op twitter CenCcoaching op LinkedIn

Contact met C&C

Tel : 06-47424048
Email : info@cenccoaching.nl

Logo CenCcoaching